Chevy Equinox EV Forum banner
61 - 80 of 146 Posts
Pytania dla tych, którzy zakupili OEM Cargo Security Shade:
Jak daleko sięga osłona? Widzę 2 możliwe obszary zatrzasków, do których można przymocować osłonę bagażnika.
Czy pozostawia jakąś znaczącą szczelinę?

Jest osłona innej firmy, którą widziałem polecaną przez BestEvMod, ale recenzje wskazują, że pozostawia dużą szczelinę, ponieważ osłona sięga tylko do pierwszego wewnętrznego zatrzasku, a nie do drugiego zewnętrznego zatrzasku.
Byłbym również zainteresowany odpowiedzią na to pytanie. Kupiłem BestEvMod i natychmiast go zwróciłem. Negatywne recenzje były trafne, że pozostawia dużą szczelinę. Nie trać czasu na osłonę bagażnika BestEvMod.

Al

Image
Zainstalowałem dziś pokrowce na siedzenia Coverado i zestaw wkładek All Weather.
Myślę, że wyszły całkiem nieźle!
Przednie siedzenia pasują idealnie. Tylne siedzenia nie są tak świetne dla wycięć na pasy bezpieczeństwa, ale działają i wyglądają dobrze.
Tylne wkładki muszą się jeszcze trochę ułożyć. Złożone w pudełku wysyłkowym. Ale upalny dzień je ogarnie.
Link w odpowiedzi.
Image

Image

Image

View attachment 4343
Zainstalowałem dziś pokrowce na siedzenia Coverado i zestaw wkładek All Weather.
Myślę, że wyszły całkiem nieźle!
Przednie siedzenia pasują idealnie. Tylne siedzenia nie są tak świetne dla wycięć na pasy bezpieczeństwa, ale działają i wyglądają dobrze.
Tylne wkładki muszą się jeszcze trochę ułożyć. Złożone w pudełku wysyłkowym. Ale gorący dzień je posortuje.
Linki w odpowiedzi. View attachment 4342
View attachment 4340
View attachment 4341

Wyglądają świetnie. Dzięki za udostępnienie linków.

Czy ktoś znalazł dobre pokrowce na siedzenia do materiałowych siedzeń LT 2025? Chcę uniknąć przedostawania się płynów do materiału (dwoje dzieci), ale także nie chcę rezygnować z funkcji poduszek powietrznych dla przednich siedzeń.

Post #64 nie jest dla ciebie?

revmatching, zaktualizuj proszę swój podpis konta (wyświetlany pod twoimi postami) i szczegóły pojazdu na koncie (wyświetlane pod twoim awatarem) swoimi danymi Equinox EV. To proste, zobacz Jak dodać szczegóły swojego Equinox EV do podpisu

Dziękuję za udostępnienie. Cieszę się, że ktoś tego spróbował.

revmatching, zaktualizuj swoją sygnaturę konta (wyświetlaną pod Twoimi postami) i szczegóły pojazdu na koncie (wyświetlane pod Twoim awatarem) swoimi danymi Equinox EV. To proste, zobacz Jak dodać szczegóły swojego Equinox EV do swojej sygnatury
revmatching, zaktualizuj swoją sygnaturę konta (wyświetlaną pod Twoimi postami) i szczegóły pojazdu na koncie (wyświetlane pod Twoim awatarem) swoimi danymi Equinox EV. To proste, zobacz Jak dodać szczegóły swojego Equinox EV do swojej sygnatury

Nowy właściciel 2025 tutaj. Czy ktoś ma jakieś rekomendacje dotyczące worka/pojemnika na śmieci? Po raz pierwszy kupuję nienowy samochód i chcę przynajmniej podjąć próbę utrzymania mojego samochodu w czystości tym razem. Dzięki!

2025 Equinox EV
To początek...
LT? RS? FWD? AWD? Jakieś dodatki/ulepszenia, Taxman?

Czy wnętrze Equinox EV 2024 i 2025 jest takie samo? Szukam mat podłogowych na każdą pogodę i osłony przeciwsłonecznej na przednią szybę. Jeśli jest napisane 2024, czy będzie pasować do 2025?

Szukam dywaników podłogowych na każdą pogodę i osłony przeciwsłonecznej na przednią szybę. Jeśli jest napisane 2024, czy będzie pasować do 2025?
Tak

• Like
Reactions: Retired1
Czy wnętrze Equinox EV z 2024 i 2025 roku jest takie samo? Szukam mat podłogowych na każdą pogodę i osłony przeciwsłonecznej na przednią szybę. Jeśli jest napisane 2024, czy będzie pasować do 2025?
Te idealnie pasują do mojego Equinox EV LT z 2025 roku

Istnieje mnóstwo wariantów, ale podstawą jest hak przymocowany do ściany z zakrzywioną półką lub bez niej. Wyszukaj w Google "wieszak na wąż ogrodowy" reidkhester

Image

Image

Image

Aby pomieścić moje przedłużacze, przerobiłem kilka metalowych puszek po farbie o pojemności 1 galona, usuwając etykietę, spryskując je błyszczącą czernią i przykręcając do ściany garażu.
Trochę jak ta wersja z wiadrem na wodę:
Image

• Like
Reactions: reidkhester
Istnieje mnóstwo wariantów, ale podstawą jest hak przymocowany do ściany z zakrzywioną półką lub bez niej. Wyszukaj w Google "wieszak na wąż ogrodowy" reidkhester

View attachment 4754

Aby pomieścić moje przedłużacze, przerobiłem kilka metalowych puszek po farbie o pojemności 1 galona, usuwając etykietę, spryskując je błyszczącą czernią i przykręcając do ściany garażu.
Coś w rodzaju tej wersji z wiadrem na wodę:
Dzięki. Tak właśnie myślałem, do czego się odnosisz.

Te pokrowce na siedzenia Coverado wyglądają ładnie, ale czy ktoś znalazł podgrzewane pokrowce na siedzenia, które pasują do tych z nas z modelem podstawowym LT? Mój stary Leaf miał podgrzewane fotele i kierownicę i było to miłe zimą.

61 - 80 of 146 Posts