Pomyślałem, że fajnie byłoby mieć wątek z przedmiotami, którymi wyposażasz swojego Noxa. Osłony konsoli, pokrowce na siedzenia, ochraniacz zderzaka, mata do ładowania itp.
Byłbym również zainteresowany odpowiedzią na to pytanie. Kupiłem BestEvMod i natychmiast go zwróciłem. Negatywne recenzje były trafne, że pozostawia dużą szczelinę. Nie trać czasu na osłonę bagażnika BestEvMod.Pytania dla tych, którzy zakupili OEM Cargo Security Shade:
Jak daleko sięga osłona? Widzę 2 możliwe obszary zatrzasków, do których można przymocować osłonę bagażnika.
Czy pozostawia jakąś znaczącą szczelinę?
Jest osłona innej firmy, którą widziałem polecaną przez BestEvMod, ale recenzje wskazują, że pozostawia dużą szczelinę, ponieważ osłona sięga tylko do pierwszego wewnętrznego zatrzasku, a nie do drugiego zewnętrznego zatrzasku.
View attachment 4343
Zainstalowałem dziś pokrowce na siedzenia Coverado i zestaw wkładek All Weather.
Myślę, że wyszły całkiem nieźle!
Przednie siedzenia pasują idealnie. Tylne siedzenia nie są tak świetne dla wycięć na pasy bezpieczeństwa, ale działają i wyglądają dobrze.
Tylne wkładki muszą się jeszcze trochę ułożyć. Złożone w pudełku wysyłkowym. Ale gorący dzień je posortuje.
Linki w odpowiedzi. View attachment 4342
View attachment 4340
View attachment 4341
Wyglądają świetnie. Dzięki za udostępnienie linków.![]()
Amazon.com: Coverado Car Seat Cover Full Set, Red Seat Covers Front Seats Back Seat Covers, Nappa Leather Waterproof, Car Seat Cushion, Car Seat Protector Universal Fit Most Cars : Automotive
Buy Coverado Car Seat Cover Full Set, Red Seat Covers Front Seats Back Seat Covers, Nappa Leather Waterproof, Car Seat Cushion, Car Seat Protector Universal Fit Most Cars: Seat Covers - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
![]()
Amazon.com: Floor Mats for 2025 Chevrolet Equinox EV Trunk Mat with Backrest Mat All Weather TPE Rubber Cargo Liner Back Seat Cover 3rd Row for 2025 Chevy Equinox EV Accessories : Automotive
Buy Floor Mats for 2025 Chevrolet Equinox EV Trunk Mat with Backrest Mat All Weather TPE Rubber Cargo Liner Back Seat Cover 3rd Row for 2025 Chevy Equinox EV Accessories: Floor Mats - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Dziękuję za udostępnienie. Cieszę się, że ktoś tego spróbował.![]()
Amazon.com: Coverado Car Seat Cover Full Set, Red Seat Covers Front Seats Back Seat Covers, Nappa Leather Waterproof, Car Seat Cushion, Car Seat Protector Universal Fit Most Cars : Automotive
Buy Coverado Car Seat Cover Full Set, Red Seat Covers Front Seats Back Seat Covers, Nappa Leather Waterproof, Car Seat Cushion, Car Seat Protector Universal Fit Most Cars: Seat Covers - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
![]()
Amazon.com: Floor Mats for 2025 Chevrolet Equinox EV Trunk Mat with Backrest Mat All Weather TPE Rubber Cargo Liner Back Seat Cover 3rd Row for 2025 Chevy Equinox EV Accessories : Automotive
Buy Floor Mats for 2025 Chevrolet Equinox EV Trunk Mat with Backrest Mat All Weather TPE Rubber Cargo Liner Back Seat Cover 3rd Row for 2025 Chevy Equinox EV Accessories: Floor Mats - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
revmatching, zaktualizuj swoją sygnaturę konta (wyświetlaną pod Twoimi postami) i szczegóły pojazdu na koncie (wyświetlane pod Twoim awatarem) swoimi danymi Equinox EV. To proste, zobacz Jak dodać szczegóły swojego Equinox EV do swojej sygnaturyrevmatching, zaktualizuj swoją sygnaturę konta (wyświetlaną pod Twoimi postami) i szczegóły pojazdu na koncie (wyświetlane pod Twoim awatarem) swoimi danymi Equinox EV. To proste, zobacz Jak dodać szczegóły swojego Equinox EV do swojej sygnatury
TakSzukam dywaników podłogowych na każdą pogodę i osłony przeciwsłonecznej na przednią szybę. Jeśli jest napisane 2024, czy będzie pasować do 2025?
Te idealnie pasują do mojego Equinox EV LT z 2025 rokuCzy wnętrze Equinox EV z 2024 i 2025 roku jest takie samo? Szukam mat podłogowych na każdą pogodę i osłony przeciwsłonecznej na przednią szybę. Jeśli jest napisane 2024, czy będzie pasować do 2025?
Masz zdjęcia?Przerzuciłem swój przez wieszak na wąż ogrodowy w kształcie szerokiego haka. Zero precyzji i kosztowało to około 8 dolarów.
Trzeci z czarnym wieszakiem to w zasadzie to, czego używam.Istnieje mnóstwo wariantów, ale podstawą jest hak przymocowany do ściany z lub bez zakrzywionej półki. Google "garden hose hanger" reidkhester
Dzięki. Tak właśnie myślałem, do czego się odnosisz.Istnieje mnóstwo wariantów, ale podstawą jest hak przymocowany do ściany z zakrzywioną półką lub bez niej. Wyszukaj w Google "wieszak na wąż ogrodowy" reidkhester
View attachment 4754
Aby pomieścić moje przedłużacze, przerobiłem kilka metalowych puszek po farbie o pojemności 1 galona, usuwając etykietę, spryskując je błyszczącą czernią i przykręcając do ściany garażu.
Coś w rodzaju tej wersji z wiadrem na wodę: