Chevy Equinox EV Forum banner
21 - 23 of 26 Posts
Przeszukałem zapasy Chevy w promieniu 500 mil ode mnie, wszedłem na strony internetowe dealerów, którzy mieli pojazd, który chciałem, zadzwoniłem do każdego dealera, który miał go na liście.

Wszystkie zostały już zakupione i były w transporcie. Szukałem najtańszych, bazowego LT w kilku kolorach, które podobały się mojej żonie. Unikałem innych rzeczy, z wyjątkiem podgrzewanych siedzeń i kierownicy. Za to zapłaciłbym uczciwą cenę. (Gdy już raz będziesz miał podgrzewaną kierownicę w EV, myślę, że trudno będzie wrócić)

Może masz rację, że za kilka dni dealerzy pójdą na kompromis w sprawie wyższych wersji wyposażenia, jeśli będą mieli ich kilka na placu. Ale w promieniu Kansas City nie widziałem niczego zbliżonego do tylu EQEV na placu jednego dealera. 166 na placu to szaleństwo i musi być czymś związanym z wybrzeżem.......
Skontaktuj się, zdobądź to, czego chcesz. W latach 80. sprowadziłem samochód z New Jersey do Illinois. Wysyłka samochodu nie jest już uciążliwa. Powodzenia!

43885 $ to sugerowana cena detaliczna tego, który właśnie kupiłem. Jestem OTD za 28500 $ plus dorzucili ładowarkę ścienną GM Powerup 2. (Myślę, że GM dało dealerom sporo, aby osłodzić oferty, jeśli to konieczne, i/lub aby towarzyszyć partii samochodów, które zostały zamówione z nimi. Nie było trudno zdobyć to w cenie, dobra cena, ale wątpię, czy kosztowało to dealera dużo.)

Masz rację, technologia akumulatorów będzie się nadal poprawiać, i wygląda na to, że powrót do lewicy może nastąpić prędzej niż później. I prawdopodobnie przywróciliby nas do świata zachęt. Do tego czasu, szczęśliwej jazdy!

Steve
Świetna robota! Kupiłem jeden z nich za 29 tys. $ OTD 2 miesiące temu, bez chlapaczy i ładowarki ściennej. Kredyt podatkowy, 4 tys. $ zniżki dealerskiej, 3 tys. $ zachęty finansowej (spłacone przed pierwszym rachunkiem), 1250 $ Costco, 1250 $ conquest, 500 $ dla nauczycieli... 17500 $ poniżej sugerowanej ceny detalicznej. Lub możesz pominąć 3 tys. $ i sfinansować na 0% APR przez 60 miesięcy, jeśli to bardziej Ci odpowiada! Nie sądziłem, że będzie dużo lepiej, i nie chciałem ryzykować przegapienia okazji, jeśli zapasy się wyczerpią. Nie żałuję i jestem z niego bardzo zadowolony po przejechaniu 3000 mil.

21 - 23 of 26 Posts